Klasiskā kafija
BRAZĪLIJAS „BOURBON“
| Brazīlija ir pasaules ielākā kafijas ražotāja valsts. Šai kafijai piemīt maigi skābs asums un vienmērīga garša. Jūtama arī krustnakgiņu pēcgarša. | ||
KOLUMBIJAS „SUPREMO“ | Lieliski sabalansēts kafijas rūgtums, skābenums
un aromāts. Manāma samtaini skābena augļu garša. Iecienīta un populāra kafija. | ||
KOLUMBIJAS „SUPREMO“, | Bezkofeīna Kolumbijas kafija saglabā savu
sabalansēto rūgtumu, skābenumu un aromātu. Bezkofeīna kafija ieteicama tiem, kurus traucē kofeīns vai arī tiem, kuri vēlas dzert vairākas tases kafijas dienā. | ||
NIKARAGVAS „SUPER GIANT“ | Kafijas pupiņas, kas
audzētas bez lauksaimniecības ķīmijas un pesticīdiem un pārsvarā tiek
audzēta ēnā. Leģendu apvīta, populāra kafija, kuras lielo pupiņu izmērs izpelnījies apzīmējumu “ziloņa kafija”. | ||
KOSTARIKAS „TARRAZU“ | Teicama brokastu kafija! Pilnīga, izteikti aromātiska, ar vīna un riekstu garšas niansēm. | ||
ESPRESSSO |
Īpaši tumši grauzdēts kafijas maisījums, kas domāts pagatavošanai espresso automātā. Tumši grauzdēta kafija nesatur tik daudz kofeīna kā gaišāks grauzdējums. Jautājiet mūsu kafijas ekspertiem, kāpēc? | ||
JAMAIKAS „ZILO KALNU“ | Pasaules slavenākā, pasakainākā un viena no dārgākajām kafijām. Baudi arī Tu! | ||
PERU "Finca Rosenheim" | Kafijas pupiņas, kas audzētas Amazones kalnu džungļos un pirms apstr``ades ir kaltētas saulē. Garšā pilnīga kafija ar maigu ziedu aromātu. | ||
JEMENAS „MOKA“ |
Īsta „Mokas” garša! Rūgteni salda, ar nelielu asumu un šokolādes
garšas iespaidu. Klasiskā kafija tās pilnīgākajā izpausmē. Šī
kafija satur mazāk kofeīna nekā citas.
| ||
KENIJAS „KIUNDI“ | Visaugstākās kvalitātes Kenijas kafija. Tai piemīt maigs rūgtums un skābenums. Ļoti aromātiska, ar vīna garšu. | ||
GVATEMALAS „ANTIGUA“ |
Sabalansēta, īpatnēja dūmakaina garša. Vidējs rūgtenums, izsmalcināts asumiņš un bagāts aromāts. Gardēžu iecienīta kafija! | ||
PANAMAS „BOQUETTE“ | Sabalansēta un maiga kafija ar saldenu pēcgaršu. Aromātiska un maiga. | ||
SUMATRAS „TOBA“ |
Bagātīga garša, vienlaikus maiga, ar sabalansētu skābenumu un rūgtumu. | ||
TANZĀNIJAS „KILIMANJARO“ |
Kafija, kas satur visvairāk kofeīna. Kafijas cienītājiem, kuriem patīk stipra kafija. Rūgtena, tumīga sajūta. Garšīga! | ||
INDIJAS „MONSOONED MALABAR“ | Slavena Indijas kafija, kuras zaļās pupiņas lietus sezonā glabājas īpašos apstākļos. Tai ir izteikts aromāts, kas atgādina ciedru. Maiga, vienmērīga garša, tumīga sajūta mutē. | ||
ETIOPIJAS |
Kafija kāda tā bijusi savos
pirmsākumos. Liela daļa Etiopijas kafijas tiek ievākta no savvaļā
augošiem kafijas kokiem. Mežonīga, aromātiska un tumīga.
| ||
PAPUA JAUNGVINEJAS |
Šī Indonēzijas augstkalnos starp ziediem un mango kokiem augusi kafija ir cēlusies no Jamaikas Zilo kalnu kafijas dēstiem. Izcila vidēja grauzdējuma kafija ar bagātīgu un lieliski sabalansētu garšu. | ||
KENIJAS „Āfrikas pērles“ |
5% no kafijas ogām ir tikai viena pupiņa auglī. Šajā vienā pērlītē slēpjas divu kafijas pupiņu spēks un aromāts. Ar roku lasītas kafijas pērlītes, kas grauzdējot prasa vairāk karstuma, lai pilnībā atklātu savu piesātināto aromātu. | ||
DOMINIKĀNAS „BARAHONA“ | Lieliski sabalansēts intensīvs kafijas aromāts, viegls skābums un tumīgums, kas atstāj neparrastas saldmes pēcgaršu. | ||
WEST BLUE JAVA | Šīs Indonēzijas reģionā ar roku vāktās kafijas pupiņas pēc apstrādes un grauzdēšanas parāda savu pilnīgo un saldeno garšu ikvienā kafijas tasītē. | ||
| |||
|